Tryghed, sikkerhed og kontrol giver glade beboere


Det hænder hos boligforeninger, at cykler, barnevogne eller andet bliver stjålet fra gården på grund af dårlig aflåsning af porte og døre. Det skaber utryghed hos beboerne.


Hærværk, tyveri og indbrud i gården kan skabe stor utryghed blandt boligforeningens beboere. Derudover er det selvfølgelig til stort besvær, hvis cykler og andet forsvinder, fordi gården ikke er ordentligt sikret. Det er et problem, der let kan løses, hvis foreningen sørger for at få ordentlig adgangskontrol til ejendommen.

iStock-861240986.jpg

Fra utryghed til tryghed

I Vanløse er en stor forening på 100 ejerboliger blevet langt tryggere. Beboerne havde over en længere periode følt sig utrygge, netop fordi ejendele fra gården forsvandt, og de ligeledes oplevede en del hærværk.

Løsningen for boligforeningen blev, at den eksisterende jernport blev forhøjet. Det betød, at det ikke længere var muligt at kravle over den. Derudover blev porten monteret med automatik og briksystem. Briksystemet blev monteret på samtlige døre og på porten. For beboerne i ejerforeningen i Vanløse, har det skabt langt mere tryghed, og samtidig sikret foreningen mod hærværk og tyveri.

Gamle ejendomme med nye løsninger

Det skal også være muligt for gamle ejendomme at få etableret nye låsesystemer, dørautomatik og adgangskontrol. Ved mange af de ældre ejendomme, skal der ofte trylles med specielle løsninger, både teknisk og æstetisk, når der skal monteres låsesikring og portautomatik. I København er rigtig mange ejendomme af ældre dato, og derfor har Sikret gjort meget ud af at være specialister inden for dette.

Der er forskellige behov, alt afhængig af hvilken boligforening det drejer sig om

Boligforeninger har forskellige behov

En sikring hos boligforeninger starter altid med en dialog. Der er forskellige behov, alt afhængig af hvilken boligforening det drejer sig om, og om ejendommen er af ældre eller nyere dato. Der bør tages højde for både beboernes, bestyrelsen og administrationens ønsker og oplevelser om sikringsbehovet i ejendommen.

Den korrekte løsning, skaber nemlig tryghed og sikkerhed blandt ejendommens beboere – og det giver en sund forening!

Artiklen er skrevet af Steen Houby, Projektchef, Sikret A/S

Både denne og andre artikler kan læses i Håndbogen for Min Boligforening