En sund forening nu og i fremtiden - Deltag i vores Gå-hjem møde


I er inviteret til Gå-hjem møde den 27. september fra 17.00-21.00. Her kan I både høre inspirerende oplæg og møde leverandører og rådgivere, der kan hjælpe jer i mål med fremtidige projekter og initiativer, der skaber en sund forening.


Konkret udbytte for jer:

  • Nye indsigter og viden: Aftenens to oplæg er målrettet bestyrelser i andels- og ejerboligforeninger. Københavns Kommune gør jer klogere på tilskudspuljer for boligforeninger, og HOFOR vil fortælle om energibesparelser i foreningen. Oplægsholderne vil give jer inspiration og konkret viden, som I kan tage med hjem i foreningen til kommende projekter og tiltag.

  • Netværk og Forbindelser: Gå-hjem Mødet er en enestående chance for at udvide jeres netværk af erfarne rådgivere og leverandører. Dette er ikke kun en kilde til potentielle samarbejder, men også en platform for at få "second-opinion" og rådgivning i forhold til nuværende og fremtidige projekter.

  •  Opdaterede trends og løsninger: Ved at deltage i mini-messen møder I mere ind 15 specialister inden for deres områder. I vil derfor kunne blive opdateret på de seneste trends, løsninger og teknologier, der kan bidrage til drift og vedligehold af jeres forening, når eksperterne står klar til at svare på jeres spørgsmål.

  • Målrettet rådgivning: Eksperter inden for en række forskellige brancher er til rådighed for at besvare jeres spørgsmål og give dig uforpligtende og individuel rådgivning. Dette betyder, at I kan få direkte svar på de udfordringer og spørgsmål, I står over for i netop jeres forening.

  • Del din erfaring og hør om andres! Den afsluttende middag giver jer mulighed for at fortsætte samtalerne i en mere uformel atmosfære. Dette er din tid til at skabe forbindelser med andre boligforeninger og udveksle erfaringer.

Gå-hjem mødet afholdes kun en gang årligt og er et arrangement skræddersyet til bestyrelserne i andels- og ejerboligforeninger. Vi glæder os til at se jer til en aften fyldt med viden og inspiration til jeres boligforening.