Vores team

Hvad kan vi hjælpe med? Du er meget velkommen til at kontakte os.

 
Carsten Jagerkilde (03).jpg

Carsten V. Jagerkilde

CEO

Mail: carsten@minbf.dk

Telefon +45 22 43 01 98

Hans Lundquist (04).jpg

Hans Lundqvist

Salgskonsulent

Mail: hans@minbf.dk

Telefon +45 28 68 17 94


Sarah_IMG_4431_red.jpg

Sarah yadgar

Projektleder

Mail: sarah@minbf.dk

IMG_5010.jpg

Jeanette knudsen

Salgskonsulent

Mail: jeanette@minbf.dk

Telefon +45 22 58 66 92


Sebastian_IMG_4443_web.jpg

Sebastian C. Christensen

Projektleder

Mail: sebastian@minbf.dk

MBF logo bredformat_hvid bjælker.jpg

Ellen Søs Lundqvist

Adresseteam

Mail: ellen@minbf.dk

Timian_red.jpg

Timian Ø. Olesen

Projektleder

Mail: timian@minbf.dk

 

Ledige stillinger

Vi søger fra tid til anden ansøgere til faste eller tidsbegrænsede stillinger. Du kan finde jobopslag på denne side samt via vores Linkedin side. Vi anbefaler, at du følger vores Linkedin side, hvis du ønsker at modtage vores seneste jobopslag (og øvrige nyheder). Ønsker du at sende en uopfordret ansøgning, kan du gøre det ved at sende dit CV samt en kort motivation (max. 150 ord) til info@minbf.dk. Vi glæder os til at høre fra dig.


Er du Min Boligforenings næste Interviewer?

10-15 timers deltidsstilling: fleksible mødetider som kan tilpassess til dit studie og eksamensperioder.

Om os

Min Boligforening (del af ARENA Marketing Aps) er et mindre og unikt mediehus i rivende udvikling. Vi holder til i lyse, moderne lokaler midt på det smukke Frederiksberg. Vi hjælper Danmarks andels- og ejerboligforeninger med at spare tid og penge. Det gør vi ved at formidle viden, inspiration og netværk til bestyrelserne gennem trykte og digitale medier samt events. Vi forbinder bestyrelserne med leverandører og rådgivere, der har speciel erfaring med opgaver i boligforeninger. Alle udgivelser og events er gratis for boligforeningerne.

Om dig

Du er minimum bachelor studerende (hvilken uddannelse er ikke afgørende) og leder lige nu efter et deltidsjob, som er fleksibelt og kan tilpasses dine timer på studiet. Som person har du altid haft let ved at snakke med mennesker, høj som lav. Du er selvstændig, målrettet, energisk, udadvendt og tålmodig i dit arbejde. Du er flydende på dansk i skrift og tale og er god til holde fremdrift og øje for resultaterne.

Det du skal lave

  • Kontakt med bestyrelser i boligforeninger og opdatering af deres data

  • Gennemførelse af interne telefon analyser

  • Kendskabsanalyse og lignende for eksterne kunder

  • Muligvis andre ad hoc opgaver indenfor eventafvikling og kommunikation

Du vil referere til selskabets direktør, og indgå i adresseteamet som Interviewer. Fast timeløn med mulighed for bonusordning.

Ansøgning

Vi har sved på panden og har brug for din hjælp! Send CV og ansøgning til Carsten V. Jagerkilde og skriv ”Interviewer” i emnefeltet. Se hvad vi laver på www.minboligforening.dk. Vi indkalder løbende til samtaler, så send din ansøgning hellere i dag end i morgen. Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at skrive til Carsten V. Jagerkilde eller bedre endnu ringe på 22 43 01 98.

Send din ansøgning til carsten@minbf.dk