Gå-hjem møde

Min Boligforenings Gå-hjem møde er blandt vores mest populære events. I højsædet er dialog og netværksskabelse.

korte virksomhedspræsentationer & minimesse

Vores Gå-hjem møder er en blanding af helt korte virksomhedspræsentationer og en efterfølgende mini-messe, hvor der er mulighed for at møde 12-18 forskellige leverandører og rådgivere.

Gå-hjem møderne er uden tema, og der er derved en bred skare af virksomheder repræsenteret, der stiller deres viden og kompetencer til rådighed for de fremmødte bestyrelser. Gå-hjem møder varer fra 17.00-20.30 inkl. afsluttende mad og drikke, hvor der kan netværkes med andre boligforeninger. Der kan maksimum deltage 80 boligforeninger.

det siger boligforeningerne

• 82% synes “Godt om” eller “Rigtig godt om” Gå-hjem mødet.

• 75% deltager for første gang eller har deltaget én gang før.

• 91% vil anbefale Gå-hjem mødet til andre.

• 93% er bestyrelsesmedlem eller formand.

• 92% er andels- eller ejerboligforening.

Kilde: Evalueringsundersøgelse efter Gå-hjem møde november 2017

eventdatoer 2019

#1 – Gå-hjem møde, inspiration til din boligforening                                        4. juni 2019

#2 – Gå-hjem møde, inspiration til din boligforening                                 10. oktober 2019